advocaten

Just Ingo

Ingo Deswert

Advocaat - partner

In 1994 studeerde Ingo Deswert af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Ingo is gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht.

Ingo is meer dan 20 jaar actief in deze takken van het recht en bouwde zijn ervaring op aan de balies van Brussel en Antwerpen bij internationale kantoren (Andersen Legal en DLA Piper). Sinds 2006 heeft Ingo zijn eigen praktijk ontwikkeld aan de balie te Antwerpen.

ingo@justbusinesslaw.be

Just Els

Els Desair

Advocaat - partner

Els Desair studeerde in 1993 af als Master in de Rechten aan de KU Leuven en is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in vastgoedrecht enerzijds en stedenbouw, ruimtelijke ordening en milieurecht anderzijds. Dankzij haar Postgraduaat Milieurecht aan de Universiteit van Gent kon ze haar expertise hierin verder uitbouwen.

Els heeft haar ervaring opgebouwd in een internationaal advocatenkantoor (Allen & Overy) aan de Balie te Brussel en (sinds 2001) aan de Balie te Antwerpen. Sinds 2005 bouwt zij haar eigen praktijk verder uit.

els@justbusinesslaw.be

 

 

 

Wout Van de Venster

Wout Van de Venster

ADVOCAAT - ASSOCIATE

Wout Van de Venster studeerde in 2018 af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Rechten. Tijdens deze studie toonde hij een bijzondere interesse voor alle juridische aspecten van het onroerend goed. Onder begeleiding van zijn stagemeester, Els Desair, specialiseert hij zich verder in het vastgoedrecht en omgevingsrecht. 

wout@justbusinesslaw.be

Kathleen Smet

Kathleen Smet

Office manager

Kathleen is de Office Manager van Just Business Law en daarmee het centrale aanspreekpunt voor wat betreft de praktische werking van het kantoor. U kan haar contacteren voor al uw vragen inzake administratie en facturatie.

kathleen@justbusinesslaw.be