Advocatenkantoor

Just Business Law is een toegankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, vastgoedrecht, milieurecht, stedenbouw en ruimtelijke ordening. We begeleiden u in het beheer van uw persoonlijke belangen, uw onderneming, uw nieuwe business opportuniteiten en uw (familie)patrimonium.

Onze aanpak

Just Business Law ambieert om uw juridisch adviseur op de lange termijn te zijn.

Wij behandelen uw vragen rechtstreeks en persoonlijk en informeren ons grondig over wat voor uw belangen en business belangrijk is. Daardoor zijn wij in staat om oplossingen uit te werken die niet enkel juridisch verantwoord zijn, maar u ook praktisch vooruit helpen. Dankzij ons breed netwerk kunnen wij terugvallen op vele buitenlandse contacten en specialisten in andere rechtsdomeinen zodat uw vragen ook steeds behandeld worden door de daarvoor geschikte advocaat.

Omwille van efficiëntieredenen en beheersing van de kosten proberen wij om onze opdracht maximaal buiten het gerechtsgebouw te vervullen. Met dat doel voor ogen zoeken we samen met u actief naar een minnelijke oplossing voor elk geschil.

Wanneer een procedure onafwendbaar blijkt, vertegenwoordigen wij u voor de burgerlijke, administratieve (Raad van State, Raad voor Vergunningsbetwistingen) en strafrechtbanken. We doorlopen een procedure op de snelste en meest economische wijze en blijven openstaan voor elke opportuniteit om de zaak minnelijk te regelen, steeds met uw belangen voor ogen.