Gespecialiseerd juridisch advies met persoonlijke aanpak

Connect with expertise.

Just Business Law biedt u een persoonlijke en op conflictbeheersing gerichte juridische begeleiding in die materies waarin wij een doorgedreven specialisatie hebben ontwikkeld: arbeidsrecht, vastgoedrecht, milieurecht, stedenbouw en ruimtelijke ordening. Ook in het kader van due diligence-onderzoek naar aanleiding van fusies of overnames (M&A) kan u op onze jarenlange expertise in deze materies beroep doen.

 

Een erfpacht- of huurcontract opstellen, begeleid worden bij aannemingsgeschillen of een beroep indienen tegen een leegstandsheffing. Zaken waar u liever professioneel in begeleid wordt door advocaten met de nodige expertise. Just Business Law biedt u het juiste advies voor elke vastgoedvraag.

Het 'human capital' van een bedrijf wordt steeds belangrijker. Een conflict met een werknemer of de werknemersvertegenwoordigers kan de goede werking van een onderneming grondig verstoren. Bij het onderhandelen van een collectief ontslag of sluiting (van een afdeling) moet men rekening houden met de uitgebreide reglementering maar ook handelen in lijn met de waarden en visie van de onderneming. Just Business Law adviseert u op een directe en correcte manier. 

Zoekt u ondersteuning in het kader van een vergunningsprocedure om te bouwen of uit te breiden? Verhindert de bestemming van uw terreinen uw plannen en wenst u te weten welke afwijkingen mogelijk zijn? Komt u in aanmerking voor een planschadevergoeding of vreest u een planbatenheffing te moeten betalen? Just Business Law staat u vakkundig bij.

Mede onder invloed van de Europese regelgeving blijft de Vlaamse milieuwetgeving voortdurend evolueren en uitbreiden. Een partner die van deze wijzigingen op de hoogte blijft, is cruciaal. Just Business Law wijst u in deze complexe materie de weg.

Due Diligence

De advocaten van Just Business Law hebben een jarenlange ervaring in het voeren van due diligence onderzoek in het kader van bedrijfsovernames en fusies (M&A). We bezorgen u na afloop een overzichtelijk verslag van de gedetecteerde aandachtspunten, waardoor u de opportuniteiten en modaliteiten van de geplande transactie correct kan evalueren.

Juridisch advies nodig?

Contacteer onze specialisten.